PRODUŽEN JE ROK ZA ZATVARANJE DRUGOG KRUGA OBVEZUJUĆEG ZAKUPA KAPACITETA TERMINALA

Zagreb, 02. kolovoza 2018. godine - Ovim putem društvo LNG Hrvatska informira zainteresirane kompanije da se rok za zatvaranje drugog kruga obvezujućeg zakupa kapaciteta produljuje.

Prvotno planirani rok zatvaranja drugog kruga obvezujućeg zakupa kapaciteta je 03. kolovoza 2018. godine. S obzirom da je društvo LNG Hrvatska zaprimilo zahtjeve od zainteresiranih korisnika terminala za produljenje roka za dostavu ponuda, društvo LNG Hrvatska je u koordinaciji s društvima Plinacro i FGSZ uskladilo novi terminski plan za provođenje daljnjeg dijela obvezujuće faze zakupa kapaciteta terminala.

Uzimajući u obzir činjenicu da potencijalni zakupci kapaciteta još pregovaraju s dobavljačima LNG-a mogućnosti ugovaranja dobave istog, a što je ključno za finalizaciju ponuda koje se očekuju po zatvaranju drugog kruga obvezujućeg zakupa kapaciteta, rok za podnošenje obvezujućih ponuda produljuje se na dan 28. rujna 2018. godine.

Novi vremenski plan provedbe obvezujućeg zakupa kapaciteta tzv. Open Season postupak s novim rokovima trajanja pojedinih aktivnosti biti će dostavljen svim registriranim kompanijama.

PRODUŽEN JE ROK ZA ZATVARANJE DRUGOG KRUGA OBVEZUJUĆEG ZAKUPA KAPACITETA TERMINALA

Ostale novosti


Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više ovdje.