Procjena utjecaja na okoliš

Održana 1. sjednica Povjerenstva za procjenu utjecaja na okoliš izmjene zahvata prihvatnog terminala za UPP na otoku Krku uvođenjem faze plutajućeg terminala za prihvat, skladištenje i uplinjavanje UPP-a

U Omišlju na otoku Krku u petak, 22.09.2017. godine, održana je 1. sjednica Povjerenstva za procjenu utjecaja na okoliš izmjene zahvata prihvatnog terminala za UPP na otoku Krku uvođenjem faze plutajućeg terminala za prihvat, skladištenje i uplinjavanje UPP-a.

Izrađivač Studije o utjecaju na okoliš izmjene zahvata prihvatnog terminala za UPP na otoku Krku uvođenjem faze plutajućeg terminala za prihvat, skladištenje i uplinjavanje UPP-a, ovlaštenik EKONERG d.o.o. iz Zagreba prezentirao je članovima Povjerenstva rezultate Studije, obavljen je obilazak lokacije pod stručnim vodstvom LNG Hrvatska d.o.o. te je slijedila rasprava članova Povjerenstva.

U daljnjem tijeku postupka izrađivač Studije će u primjerenom roku odgovoriti na pitanja i primjedbe članova Povjerenstva te sukladno prihvaćenim primjedbama nadopuniti Studiju. Po pozivu Ministarstva zaštite okoliša i energetike održat će se 2. sjednica Povjerenstva.

LNG Hrvatska d.o.o. će redovito na svojim stranicama objavljivati obavijesti o daljnjem tijeku postupka procjene utjecaja zahvata na okoliš.

Procjena utjecaja na okoliš

Ostale novosti


Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više ovdje.