Procjena utjecaja na okoliš

Održana 1. sjednica Povjerenstva za procjenu utjecaja na okoliš izmjene zahvata prihvatnog terminala za UPP na otoku Krku uvođenjem faze plutajućeg terminala za prihvat, skladištenje i uplinjavanje UPP-a

U Omišlju na otoku Krku u petak, 22.09.2017. godine, održana je 1. sjednica Povjerenstva za procjenu utjecaja na okoliš izmjene zahvata prihvatnog terminala za UPP na otoku Krku uvođenjem faze plutajućeg terminala za prihvat, skladištenje i uplinjavanje UPP-a.

Izrađivač Studije o utjecaju na okoliš izmjene zahvata prihvatnog terminala za UPP na otoku Krku uvođenjem faze plutajućeg terminala za prihvat, skladištenje i uplinjavanje UPP-a, ovlaštenik EKONERG d.o.o. iz Zagreba prezentirao je članovima Povjerenstva rezultate Studije, obavljen je obilazak lokacije pod stručnim vodstvom LNG Hrvatska d.o.o. te je slijedila rasprava članova Povjerenstva.

U daljnjem tijeku postupka izrađivač Studije će u primjerenom roku odgovoriti na pitanja i primjedbe članova Povjerenstva te sukladno prihvaćenim primjedbama nadopuniti Studiju. Po pozivu Ministarstva zaštite okoliša i energetike održat će se 2. sjednica Povjerenstva.

LNG Hrvatska d.o.o. će redovito na svojim stranicama objavljivati obavijesti o daljnjem tijeku postupka procjene utjecaja zahvata na okoliš.

Aktivnost "Studije za FSRU rješenje LNG terminala na otoku Krku" je sufinancirana od strane Europske Unije putem Instrumenta za povezivanje Europe (Connecting Europe Facility - CEF).

Procjena utjecaja na okoliš

Ostale novosti


Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više ovdje.