POSTUPAK NABAVE „Plutajuće jedinice za prihvat, skladištenje i uplinjavanje (FSRU)“ SE PONAVLJA IZ FORMALNIH RAZLOGA

Zagreb, 24. srpnja 2018. godine - LNG Hrvatska d.o.o. poziva sve zainteresirane gospodarske subjekte za dostavu ponude u postupku nabave “Plutajuće jedinice za prihvat, skladištenje i uplinjavanje (FSRU)” te pružanje usluga upravljanja i održavanja FSRU-a, kao dio prihvatnog terminala za LNG na otoku Krku, Hrvatska.

U prijašnjem postupku nabave LNG Hrvatska d.o.o. je do isteka roka za podnošenje ponuda zaprimila tri ponude, dok je jedna (četvrta) ponuda pristigla nakon roka. Nakon pregleda i evaluacije pristiglih ponuda zaključeno je da ponude nisu u potpunosti sukladne formalnim zahtjevima sastavljanja ponuda na način kako je to propisano dokumentacijom za nadmetanje te se iste nisu mogle proglasiti valjanima. Nastavno na navedeno, postupak nabave se ponavlja.

Za preuzimanje dokumentacije i pristup virtualnom data room-u, pozivaju se zainteresirani gospodarski subjekti da upute zahtjev zajedno s potpisanim sporazumom o povjerljivosti podataka na e-mail adresu: matija.palcic@lng.hr.

Rok za dostavu ponuda je 5. listopada 2018. godine do 14:00 sati.

Više informacija o postupku nabave možete pronaći OVDJE.

Sporazumom o povjerljivosti podataka možete pronaći OVDJE.

Aktivnost "Nabava Plutajuće jedinice za prihvat, skladištenje i uplinjavanje (“FSRU”)" je sufinancirana od strane Europske Unije putem Instrumenta za povezivanje Europe (Connecting Europe Facility - CEF)

POSTUPAK NABAVE „Plutajuće jedinice za prihvat, skladištenje i uplinjavanje (FSRU)“ SE PONAVLJA IZ FORMALNIH RAZLOGA

Ostale novosti

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više ovdje.