OTVOREN JE DRUGI KRUG OBVEZUJUĆEG ZAKUPA KAPACITETA

Sukladno ranijoj najavi, a nastavno na tržišne okolnosti i zahtjeve od strane potencijalnih korisnika terminala, drugi krug obvezujuće faze Open Season postupka pomaknut je s 24. travnja na 22. lipnja 2018. godine. Ovim putem obavještavamo sve zainteresirane kompanije da je drugi krug službeno otvoren te da je sukladno Pravilima provedbe obvezujuće faze postupka ugovaranja dugoročnih kapaciteta uplinjavanja UPP-a rok za predaju ponuda 03. kolovoza 2018. godine.

Nova Pravila provedbe obvezujuće faze postupka ugovaranja dugoročnih kapaciteta uplinjavanja UPP-a s pripadajućim prilozima dostaviti će se svim registriranim korisnicima te ovim putem također obavještavamo sve zainteresirane kompanije da se registriraju kako bi imali pristup dokumentaciji i sudjelovali u Open Season postupku.

Više informacija u vezi s provedbom obvezujuće faze Open Season postupka i načinu registracije možete saznati slanjem upita na e-mail adresu open_season@lng.hr

Ovim putem podsjećamo sve zainteresirane korisnike da LNG Hrvatska i Plinacro zajednički žele realizirati LNG Projekt koji uključuje izgradnju terminala za UPP na otoku Krku i plinovoda za otpremu plina s terminala za UPP. LNG Hrvatska je uskladila Pravila Open Season postupka i vremenski plan provođenja postupka s Open Season postupkom Plinacra, a koji se provodi za zakup kapaciteta transportnog sustava.

Više informacija o Open Season postupku koji provodi Plinacro možete saznati na sljedećoj poveznici.

KORISNI DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE U SVRHU INFORMIRANJA:

Nova Pravila korištenja terminala za ukapljeni prirodni plin

Metodologija utvrđivanja iznosa tarifnih stavki za prihvat i otpremu ukapljenog prirodnog plina

Odluka o utvrđivanju indikativnih iznosa tarifnih stavki za prihvat i otpremu UPP-a

Odluka o utvrđivanju indikativnih iznosa tarifnih stavki za transport plina

OTVOREN JE DRUGI KRUG OBVEZUJUĆEG ZAKUPA KAPACITETA

Ostale novosti


Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više ovdje.